kategorie

Reference a ukázky z hotových projektů


Rok 2008
 

    Celý byt

Zabýváme se výrobou interiérů do všech částí vašeho bytu od chodby až po ložnici. 

Jedná se o jídelní stůl vyrobený z lamina, olepen ABS hranou a doplněn pískovaným sklem. Předsíňová stěna vyrobená z lamina se zrcadlem na dveřích opatřena vešáčky. Patrová postel vyrobená z masívní borovice, doplněná lamelovými rošty. Veškeré vybavení ložnice je vyrobené z lamina i  s vestavnou skříní a pracovním stolem.


byt byt



    Dětský pokoj

Dětský pokoj vyrobený z bukového lamina. Ukolem jsem byli, omezenym malým prostorem, nuceni využít každého koutu či výklenku který byl v místnosti. Pracovní stůl je situovám pod oknem s přímým dopadem slunečního svitu k práci na plochu.


 




        Dveře do haly

Dveře vyrobeny z masívního pařeného buku, namořené na požadovaný odstín a lakovány polyuretanovým lakem. Výplň dveří tvoří vitrážové sklo a masívní výplň.





        GAMBRO


Byl jsem osloven architektem, zda vyrobím recepci pro nadnárodní společnost Gambro do vstupní haly. Vše vyrobeno z lamina kombinace šedá-modrá a pastelově zelená a olepeno ABS hranou.

Kožené sedačky vyrobeny z eco kůže. Stolky mají kovovou podnož.


        Koupelna

Kompletně vyrobena z mdf desky a povrchová úprava dle předchozí domluvy do požadovaného odstínu. Pracovní deska je totožná jako kuchyňské desky. Zrcadlo osvětleno rampou s bodovkami a pod zrcadlem skleněná police.


        Kuchyň

Vyrobena z lamina buk a dvířka od společnosti Trachea-fóliovaná, skleněné dóza plus malé šuplíčky. Rohový dřez s vyvýšeným rohem za dřezem, vynechaná jedna skřínka před radiátorem z důvodu dobré cirkulace tepla. Pod varnou deskou je nika pro troubu. Osvětlení spodní zářivkou schovanou za krycí lištu. Šuplíky opatřeny pojezdy Hettich s tlumením a sklo ve dvířkách mastercare.





        Kuchyň 2

Kuchyň je vyrobená z bukového lamina a dvířka z téhož materiálu olepeny ABS hranou. Zabudovaná volně stojící myčka. Součástí kuchyně je i přípravný stůl vedle potravinové skříně a lednice. Osvětlení pacovní desky je provedeno spodní zářivkou schovanou za krycí lištu. Větrací mřížka v pracovní desce zajištuje správnou cirkulaci teplého vzduchu od radiátoru, jenž je umístěn pod oknem. Nika pro mikrovlnku a šuplíky jsou opatřeny pojezdy Hettch s tlumením. Vše je osazeno vestavěnýmí spotřebiči MORA.




           Kuchyň 3


Celá kuchyň je vyrobena v kombinaci oranžová a buk světlý. Použitý obklad je z přírodního břidlicového kamene, dvířka z almina a olepeny ABS hranou. Mikrovlná trouba je  zasazena do rohové skříňky, šuplíky opatřeny pojezdy Hettich s tlumením. Volně stojící myčka a samostatný sporák jsou usazeny na přání zakazníka dle jejich požadavků. Opět osvětlení je osazeno spodní zářivkou a schovanou za krycí lištu.  Sklo ve dvířkách mastercare.




        Kuchyň 4

Kuchyňská linka je vyrobena v kombinací buk a vanilka, dvířka od společnosti Trachea v odstínu buk tabak. Spodní rohová skříňka se skládanými dvířky zajištující pěkný přístup do rohové skříňky na přání zákazníka. Vedle trouby je výsuvný drátěný systém s dvěma koši. Horní výklopná dvířka jsou opatřeny pístovými vzpěrami. Osvětlení zajišťuje spodní zářivka schovaná za krycí lištou. Horní bodovky jsou s trafem kvuli bezpečnosti.
Šuplíky-opatřeny pojezdy Hettich s tlumením, 
sklo ve dvířkách mastercare,
vestvné spotřebiče MORA



            Kuchyň 5

Vše vyrobeno z lamina třešeň a dvířka od společnosti Trachea.
Pracovní deska zelená sladěná k mozaikovému obkladu.
Barová část opatřena multifumkčním sloupem s držákem na sklenice a košem na ovoce, ve věžové skříni zabudovaná vestavná lednice Baumatic.
Sklo bylo požité mastercare, šuplíky opatřeny pojezdy Hettich s tlumením, vestavné spotřebiče Mora, rohový dřez s vyvýšeným rohem za dřezem. 





            Postel


Postel vyrobená z masívní olše a lakována polyuretanovým lakem doplněným lamelovým roštem a úložným šuplíkem pod postelí na kolačkách.


            Schodiště

Schodište se zábradlím vyrobeno z masívního dubu a je lakováno polyuretanovým lakem.
Schodiště je bez podstupnic, které nahrazuje omyvatelná silikonová barva v bílě barvě. Pouze nášlapy  a sloupy zábradlí mají lehké adecentní soustrižení. Šprušle jsou kulatého průměru, bez soutružení nějakých ozdob. Zábradlí je na přání zadavatelů demontovatelné, pro případ stěhování nábytku do patra.
Nášlapy jsou nalepené na betonový monolit schodiště.


            Vestavná skříň

Co s prostorem pod šikmou střechu v podkrovní místnosti?
Vestavnou skříň... s posuvnými dveřmi... vyrobeny z lamina.
Posuvné kování a lišty na hranách dveří kovové v odstínu hliník, vnitřní členění dle dohody se zákazníkem. Dále jsou namontovány drátěné výsuvné koše na prádlo, šatní tyče, možnost dodání i zrcadla na posuvné dveře. 








 
Stolařství u Boba

Robert Řezníček

Provozovna:
Tovární 158
Brodek u Přerova
751 03

Privát:
Družstevní 445
Brodek u Přerova
751 03
 

   Mobil:
+420 604 409 126
   Email:
stolarstviuboba@seznam.cz